Over ons

Monique

Ik heb mijn werkervaring opgedaan in de 20 jaar dat ik bij Bruynzeel Keukens werkzaam was als o.a. technisch tekenaar en keukenadviseur, waarvan de laatste 10 jaar als Designer. Het creëren van een interieurbeleving voor de keuken zoals die bij u thuis zou kunnen staan. Ik heb diverse projecten zoals woonwensen en/of woonbeurskeukens gedaan in samenwerking met de woonbladen, o.a. Home & Garden, Ariadne at home, Vt-wonen en 101 woonideeën.

Bruno

Ik heb mijn werkervaring opgedaan in de 27 jaar dat ik als zelfstandig keukenmonteur werkzaam ben geweest. Het contact met de klant, want je werkt op dat moment natuurlijk bij de klanten thuis is een hele leuke ervaring. Verder heb ik mijn ervaring opgedaan in de woningen die wij zelf of in opdracht voor klanten hebben verbouwd. Waarbij ik samen met Monique ontwerpen maak en uitvoer. Voor mij is de winkel dan ook even wat anders dan het fysiek zware werk, maar het klantencontact in de winkel is juist wat dit zo leuk maakt.

 

Wij ontwerpen en realiseren ook!

Of u nu een klein, groot, rijtjeshuis, vrijstaand huis of vakantiehuis heeft, wij kunnen voor u een interieurontwerp maken. Dit kan zijn voor uw keuken, woonkamer, slaapkamer, kinderkamer enz. Wij kunnen u hierin adviseren om alles zo praktisch en functioneel mogelijk in te delen, met uw wensen als uitgangspunt.

Bekijk onze projecten Neem vrijblijvend contact met ons op